Essence új trendkiadás - Barefoot beauties

 A hőmérséklet emelkedik és mi szuper nyári mezítlábas-hangulatba kerülünk!  Így semmi nem ronthatja el a flip-flop papucsokkal, körömcipőkkel és szandálokkal való egyesülésünket. Az essence show your feet termékcsaládjába tartozó 'barefoot beauties' trendkiadás különleges termékeket mutat be, hogy kiemelje a csodás lábaidat és körmeidet, 2012 május és júniusában. Praktikus kis segítők varázsolnak a téli lábadból hidratált, friss és stílusos lábfejet egy pillanat alatt! Most már a lábad elég szép lesz ahhoz, hogy megmutasd az új flip-flop papucsodban!





 Lábköröm-lakk
A tavasz elhozza a szenvedélyt a színek, színek és színek iránt! Tehát a mezítlábas mottó: színezd a körmeidet! Zöld? Lila? Kék? Korall vagy piros? Ez az öt élénk szín tökéletes fedést és tartósságot bíztosít, így az igazi nyári érzés csak egy ecsetvonásnyira van! Következő színekben: 1 purple party, 22 green lagoon, 23 underwater love and 24 coral me beautiful, 25 kiss of the mermaid.
Szuper puha lábujjelválasztó szivacs
Ha gyakran váltogatod a körmöd színét, akkor biztosan szeretni fogod, mert csajos, kényelmes és gyors. Tehát jó hír, hogy itt az essence szuper puha lábujjelválasztó szivacsa! A puha anyag alkalmazkodik a lábujjaid formájához, tökéletesen különválasztja őket és szuper könnyűvé teszi a lakkozást. Tökéletes kis segítség a 2012-es nyárhoz!

Lábujjvédő zselés tapasz
Flip-flop imádók, figyeljetek: mostantól búcsút mondhattok a kellemetlen fájdalomnak a lábujjaitok között, amikor új  párat hordtok! Ezek a praktikus, átlátszó, zselés tapaszok az essence-től úgy lettek kialakítva, hogy majdnem láthatatlanok, de ultra-hasznosak. Semmi törés vagy érzékeny pont - egyszerűen ragaszd a ragadós oldalával a lábujjelválasztóra és kezdődhet a nyári buli!

Zselés talpbetét
 Még az extra magassarkú cipők sem árthatnak a lábadnak! Az átlátszó, szuper puha, zselés talpbetét az essence-től megóvja a lábaidat. Fájó láb, érzékeny pontok és vízhólyagok? Nem az essence-el! Speciális masszírozó pontok a 12 centis magassarkúban is garantálják a kényelmet - órákon át! Esti buli? Táncoljunk! És itt hogy hogyan: rakd a zselés talpbetétet a cipődbe, úgy hogy a vége legyen a sarok felé, nyomd meg óvatosan és kész! Ha többször szeretnéd használni, egyszerűen engedj rá tiszta vizet és rakd át egy másik magassarkúba! Nyárias, virágos dizájnnal.

Bokalánc
A hidratált nyári lábak még jobban néznek ki ékszerrel! Ez az aranyos bokalánc az essence-től színek kiegészítője a bokádnak, akár türkiz vagy lila színben mediterrán gyöngyökkel. Egy stílusos befejezés minden mezítlábas szépségnek!



Sajnos még nem tudom, hogy bejön-e Magyarországra is, de engem a flip-flop lábujjvédő nagyon érdekelne.
Nektek mi tetszik belőle?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése