Essence Miami Roller Girl pirosító - TESZT

Az essence Miami Roller Girl-je igazi nyárias kollekció, ami igencsak a tizenéves korosztályt célozta meg. Mégis akadt benne egy különleges darab, méghozzá egy színátmenetes pirosító.


800 forintba fájt, és 8 grammos. A doboza átlátszó műanyag, ami elég gagyinak tűnik, de hál' istennek nem az, jól zár és a felirat sem kopott még meg.


A hátulján az elmaradhatatlan szürke matrica (kivételesen normális fordítással), ami eltakarja a fantázianevet. Levakarása után kiderül, hogy a 01es Dates On Skates árnyalattal van dolgunk (másik nem is volt a kollekcióban).


A pirosító téglaszínben kezdődik, majd pedig átmegy rózsaszínbe. Az árnyalatok végtelenek e két szín között, hiszen az átmenet szépen, fokozatosan van kialakítva. Az első a téglaszínből, a második a rózaszínből, a harmadik pedig pont középről származik


Nagyon szépen pigmentált, kicsit túlságosan is, felvitelnél vigyázni kell vele.Az én kedvencem a narancsosabbik fele, nyár végén szinte csak ezt használtam.

Jaaa, hogy kerested a Miami Roller Girl-t a boltokban? Sehol nem találtad, se Rossmannba, se DMbe, sem pedig a Müllerben? Ez azért van, mert csak bizonyos boltokban forgalmazzák ezt a kollekciót. Fogalmam sincs, miért pont ezekben (a vidéki boltok nagyrésze persze kimaradt), de itt a Rossmann boltok listája:
Eger
Bp., Ferenc krt.
Budapest, Mammut

Győr
Székesfehérvár
Veszprém
Miskolc Pláza
Bp., Bartók B. út
Budapest, Szervita tér
Bp. Árkád Üzletház
Bp. Baross tér
Budapest, Westend
Pécs Árkád
Debrecen, Kossuth u.
Győr Árkád
Bp. Aréna Plaza
Bp. Szent István krt.
Bp. Oktogon
Szeged, Tisza L. Krt.
Szeged, Árkád
 
 Sikerült venni valamit ebből a kollekcióból? Vagy túl gyerekesnek találtátok?

2 megjegyzés:

  1. De jó, hogy kiírtad a boltok listáját, köszi! Ennél már csak az lett volna jobb, ha negatív véleményt írtál volna róla, így már biztosan meg kell vennem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy hasznos volt! :)
      Csak a kollekció többi darabjáról tudtam volna rossz véleményt írni, de azoknál már a teszterből kiderült, hogy nem a legjobbak :D

      Törlés