Essence új trendkiadás - Rebels

Rossz lányok, rock-csibék és punk csajok - 2012 április és májusában a  dolgok hangossá válnak és elvadulnak az essence új 'rebels' trendkiadásával. Átlagos, egyszerű természetes árnyalatok keverednek a fényes, neonos színekkel, hogy lázadjanak az unalom ellen! Divatkövetőknek, egyéniségeknek vagy azoknak, akik általában nem mernek hangosak és kirívóak lenni: ezek az extravagáns termékek garantálják az egyedi, drámai kinézetet. Mindegy hogy a matt szájfényért mész, a neon körömlakkért vagy a szempillaspirálért - bármit megtehetsz, ami csak tetszik.



Pók-pilla szempillaspirál
Speciális effekt a pilláidnak! Ha egyszer már használtad ezt az egyedi spirált, utána egyenként is kifestheted a pilláidat a speciális applikátor segítségével. A tökéletes tekintetvonzó hatásért. Egy változatban: 01 punk royal.
 
Ajak és arc dobozka
Egy lázadó duo! Szuper-király kombináció az arcodra és az ajkaidra egyben. A kis méret olyan praktikus hogy magaddal viheted az ajak és arc dobozkát magaddal, akárhova is mész, és felfrissítheted a sminked egy csodás, barackos árnyalattal - az ajkaidon és az arcodon egyaránt. Egy színben:  01 peach punk.

Latex körömlakkok
A jó kislány találkozik a punk csajjal! Az egyszerű, természetes árnyalatokat kedveled vagy a fényes neon színeket? Vagy mindkettőt? Semmi gond! Négy izgalmas fél-matt körömlakk vár rád, latex-hatással, semmi sem lehetetlen!  Négy színben: 01 mauve like a rockstar, 02 rebel delight, 03 peach punk and 04 rebelizer.

Fedőlakk
Ha a letex körömlakkok nem elegendőek ahhoz, hogy rock módba kapcsoljanak téged, vidd fel a fedőlakkot a körmeidre az ultra-menő, füstös és csillogó befejezéshez. Biztos hogy rengeteg figyelmet kapsz ezzel a tekintetvonzó stílussal! Egy színben: 01 punk royal.

Matt szájfény
Csókolj mint egy rocksztár! Mindenkinek fényes ajkai vannak, ha igazán ki akarsz tűnni mattosíts! Ez a szájfény egyedi, ellenállhatatlan puha matt kinézetet ad az ajkaidnak. Kész színben: 01 mauve like a rockstar and 02 rebel delight.


Egész érdekes dolgokat sikerült felsorakoztatni ebben a kollekcióban. Egyesével pillafestés, latex körömlakk, matt szájfény... nem tűnnek rossznak. Bár az arc-száj pirosító nekem annyira nem jön be, a többi tetszik.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése