Essence új trendkiadás - Fruity

Cseresznye, barack, kivi – gyümölcsök, bőrápolók és társaik. Színes, nyári hangulatba hoznak minket idén tavasszal. Az új essence ’fruity’ trendkiadás gyümölcsösen friss és krémesen csábító keveréke az epernek, banánnak, kivinek, narancsnak és a bogyós gyümölcsöknek, 2012 áprilisában. Csodás krémes színek és kellemes textúrák a szemeidnek, ajkaidnak és az arcodnak garantálják a jókedvet tavasszal!


 Illatosított fedőlakk
Szuper eper! Az illatosított fedőlakk szuper gyümölcsös és a körmeidnek csábító eper illatot kölcsönöz.  Egy változatban – mi más - 01 smells like strawberry...
Nail art védő fedőlakk
A megkoronázása a gyümölcsös körömmdizájnnak! Egyszerűen vidd fel a nail art védő fedőlakkot, miután kidíszítetted a körmeid a hosszantartó eredményhez. Egy változat: 01 stay fruity.
 Pirosító sorbet
Frissesség növelés a tökéletes befejezésért: a pirosító könnyű textúrája tökéletesen kiegészíti a kora nyári gyümölcsös kinézeted egy intenzív pinkes-pirosas árnyalattal. Egyszerűen csak vidd fel a légies, könnyű formulát az ujjaiddal az arcodra és kész is a természetes smink! Egy színben: 01 smoothie operator.
 Körömdíszítő gyümölcsök
Cuki kis gyümölcsök a körmeiden –  biztos tekintet vonzó ebben az évszakban! Másodpercek alatt kidíszítheted a körmeidet ezekkel a trendi formákkal. Szuper könnyű a felragasztás, mivel adunk hozzá egy körömragasztót is. Egy féle: 01 fruit punch to go.
 Ajakbalzsam
Hmmmm, nyami! Ez az ajakbalzsam két gyümölcsös ízben kapható és hidratálja az ajkaidat a tavasz finom ízével.  2 színben: 01 peach beauty and 02 very cherry.
 
 Körömlakkok
Kell: gyümölcsös színek! Olyan színes és csillogó mint a tavasz – ez az öt jókedv-csináló szín elhozza a legszebb évszakot az évben a körmeidnek! Kötelező a gyümölcsös tavaszi kinézethez. 5 színben: 01 banana joe, 02 peach beauty, 03 very cherry, 04 one kiwi a day… és 05 mashed berries.


Szemhéjpúder sorbet
Sorbet a szemhéjadra! A sorbet szemhéjpúdernek finom, krémes textúrája van, csodás, tavaszi színekben. Könnyű felvinni és tökéletes pillanatokat biztosít… 3 színben: 01 peach beauty, 02 banana joe and 03 one kiwi a day…

Nekem nagyon tetszik, imádom a gyümölcsöket. Bár a szemhéjpúderek túlságosan semmilyennek tűnnek, a körömgyümik biztosan hazajönnek velem. A legfontosabb: lesz Magyarországon! Jessz!
Nektek tetszik?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése