Catrice limitált kiadás - Cucuba

Havanna karibi érzékisége, az ötvenes évek pasztell Chavrolet-jei és Cadilac-jei, az éttermekből és  bárokból áradó pezsdítő salsa – csupa tiszta életöröm! Az új limitált kiadású CATRICE “Cucuba” ezt a kubai életérzést árasztja, meleg barna és bronz, ragyogó korall, élénk sárga  és lágy mentazöld árnyalataival 2012 augusztusában és szeptemberében. A selymes és különlegesen lágy textúrák fémesen csillogó pigmentjei szenzációs nyári megjelenést kölcsönöznek, főként a kissé lebarnult bőrnek.


Szemhéjpúder

Tiszta szín! Ez az élénk színű szemhéjpúder intenzív árnyalatot ad és fémes csillogásának köszönhetően ragyogóvá varázsolja a tekinteted. A meleg sárga, a barna és a bronz, a lágy menta zöld és korall Kuba színpompáját tükrözi. 01 sunny side, 02 reggaeton, 03, salsa cubana, 04 havana drum és 05 take it mint.

 Folyékony szemhéjtus
A folyékony szemhéjtus finom ecsetjének köszönhetően precízen felvihető és rendkívül tartós. A ragyogó menta árnyalat sejtelmes halványkék pigmentjei, a sötétbarna tus finom arany csillogása lélegzetelállítóvá varázsolják a pillatnásod. 01 take it mint és 02 reggaeton.

Rúzs

Az átlátszó, zselés állagú, erősen pigmentált ajakrúzs tiszta, ragyogó és intenzív színt biztosít. Speciális textúrájának köszönhetően kellemesen könnyed és lágy érzést nyújt az ajkadon – kiváló a nyári napokon a strandon és a városban egyaránt. 01 salsa cubana és 02 be all smiles.

Bronzosító púder

Viva Cuba! Ez a bronzosító púder abszolút nélkülözhetetlen a tökéletes nyári kubai stílushoz! Természetes napbarnított árnyalatot ad és matt textúrája ideálisan kiemeli az arcod. A szemet gyönyörködtető prémium csomagoláson a ragyogó mediterrán szépség felidézi a tipikus kubai hangulatot és életérzést. 01 brown árnyalatban kapható.

 Körömlakk

Csodás életérzést kölcsönöz bármelyik nyári stílus a körmödön: a meleg barna árnyalatai, a ragyogó sárga, a sugárzó korall és a lágy mentazöld tartós textúrájával, tökéletes fedésével és a Catrice kiváló színeivel. Az új extra széles ecset már egy rétegben maximális színfelvitelt garantál. A szemhéjpúderekhez hasonlóan 01 sunny side, 02 reggaeton, 03, salsa cubana, 04 havana drum és 05 take it mint színekben.

Nekem nagyon tetszik ez a színes kollekció, főleg a szemhéjpúderek.

1 megjegyzés:

  1. nagyon tetszenek ezek a körömlakk színek :)
    http://vogueandlife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés