Essence új trendkiadás - Get BIG! lashes

Minden igazi szépségkirálynőnek szüksége van extrém, különleges és teljesen egyedi szempillákra! Természetesen ehhez szükséges egy megfelelő szempillaspriál. 2012 februárjában az essence bemutatja a legújabb generációs volumen-növelő spirálokat az új, 'get BIG! lashes' trendkiadásában. Az ultra formázó formulával, az innovatív mega spirálokkal egyesíti a szuper pillák három legfontosabb tulajdonságát: hihetetlen hosszúság? garantálva! Csodás volumen? Akár 7x nagyobb! hihetetlen rugalmasság? Mint egy hullámvasút!



Dúsító szempillaspirál
Dúsítás, dúsítás, dúsítás! A 'get BIG! lashes' dúsító szempillaspiráljával minden felvitelnél drámai és különleges kinézetet kölcsönöz. A hatalmas spirál szálai még a legkisebb pillákat is elérik és minden egyes pillát lefednek, anélkül, hogy nahéz vagy ragadós érzést hagynának maguk után. A könnyű felvitel biztosítja a lélegzetelállító kinézetet!
 
Vízálló dúsító szempillaspirál
Romantikus filmek, örömkönnyek a lányokkal, izzasztó sportok vagy ugrás a hideg vízbe - a 'get BIG! lashes' vízálló dúsító szempillaspirál megfelelő viselet bármilyen alkalomra! Tökéletes pillákat biztosít ragacsosság nélkül és megtartja a hatalmas térfogatot - akkor is, ha épp a medencében búvárkodsz! Abszolút megbízható, stílusos partner!

Dúsító és göndörítő szempillaspirál
A dolgok hatalmass és elsöprővé válnak a 'get BIG! lashes' dúsító és göndörítő szempillaspiráljával. A különlegesen hajlított, hatalmas ecsetnek köszönhetően a pilláid tetőtől talpig be lesznek fedve - akár egyetlen felvitellel. A spirál extrém hajlékonysága optimális felvitelt biztosít, így pilláid lenyűgözően gondörek és dúsak lesznek egy szempillantás alatt.


Nektek melyik tetszik? Az én kedvencem a vízálló és dúsító.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése