Essence My skin - Újdonságok



A fiatal arcbőr számára kifejlesztett új arcápolási termékcsalád megérkezett! 2011 áprilisától az essence my skin termékek mindenről gondokodnak, amire arcbőrödnek szüksége lehet: védelem, hidratálás, frissesség! Az arcbőrápolás mostantól nem nyűg, hanem vidám pillanatok a szürke hétköznapokban! Az essence my skin termékek mindegyike bőrgyógyászatilag jóváhagyott, olajmentes és UVA/UVB szűrőrendszerrel rendelkezik. Az essence my skin termékek használatával bőrödnek már minden oka megvan arra, hogy ragyogjon akár egy csillag!



Hűsítő szemkörnyék ápoló
 Egy adag frissesség a szemeidnek - hűvös és intenzív hidratálást biztosít. Ebben a vizes zselében uborkakivonat van, ami segíít csökkenteni fáradtság jeleit. Egyszerűen masszírozd be körkörös mozdulatokkal a szemkörnyékeden. Még sminkelés után is felviheted!


 Szinezett hidratálókrém
Ez a hidratáló intenzív gondoskodást és kellemes friss érzést biztosít. Ez a finoman színezett krém alkalmazkodik a bőrszínedhez hogy biztosítsa a természetes, puha arcbőrt. Barackmag olaj és acai bogyó kivonat hidratál és véd, akár 24 órán keresztül. Sőt, a fényes pigmentek természetes csillogást adnak a bőrödnek. Ezt a krémet uva és uvb szűrőkkel láttuk el és bőrszínednek megfelelően kapható világos, normál és sötétebb bőrtónusra is.
Arctisztító gél
Ez az arctisztító gél finoman távolítja el a koszt és a felesleges faggyút. A hidratáló összetevőinek köszönhetően a bőr puha és rugalmas marad. Rendszeres használat mellett csökkenti a miteszerek és a pattanások számát, és megvéd az újak kialakulásától.

Természetes fedést biztosító hidratáló
Ez a szinezett hidratáló egy igazi mindentudó. Fed és harcol a pattanások és a miteszerek ellen. És persze megvéd az újak keletkezésétől. Ezzel egyidőben ez a könnyű krém hamar felszívódik, mattít és hidratál. Két árnyalatban kapható a világos, normál és sötét bőrre.

SOS pattanás 'gyilokoló'
Bőrtisztítás alvás közben! Már megint - a legrosszabbkor - egy pattanás! De itt az SOS segítség a vészhelyzetekre: az essence tiszta bőr SOS pattanás 'gyilkoló'! Az új 2 fázisú formula tisztító hatással szuper gyors és hatásos. Egy éjszaka alatt leszárítja a pattanást. Rázd fel használat előtt, vidd fel este az arctisztítás után, hagyd rajta éjszakára és egyszerűen mosd le reggel.

2 megjegyzés: