Essence xxl nudes szájfény - TESZT

A múltkori szuperpink szupertartós szájfény után, jöjjön egy kicsit lájtosabb. Az essence xxl nudes sorozatából, a legegyszerűbb árnyalatú, 03 nude kiss fantázianevű darab. 599 forintba került, amit én - mint a legtöbb essence terméknél - nem sokallok.
De akkor lássuk:




Külsőre semmi extra, átlagos kinézetű. Látszik, hogy egy picit csillámos. De amikor felvisszük, látjuk, hogy csak egy kis fényt ad az ajkainknak. Mivel szájfény, ezért sajnos nem túl tartós, néhány óra alatt lekopik és újra kell 'fényezni'. Az állaga is egy picit ragacsos, ha többet viszünk fel belőle.
Viszont nagyon sok pozitív tulajdonsága van. Nehéz elrontani a felvitelt, hiszen csak egy kicsit tér el a sima bőrszíntől, nem úgy mint egy pirosas árnyalatú. Elég jól hidratáltan tartja az ajkakat, már amíg nem kopik le. A diszkrét csillogása miatt akár nevezhetnénk szinezett ajakápolónak is. Mindennapi használatra is tökéletes, egyáltalán nem túlzás még a legkevesebb sminkhez sem.
Az applikátora kicsit döntött. Először azt hittem, hpgy gyári hibás és azért ilyen csálé szegényke.Igazából ezzel is ugyanolyan felvinni mint a nem csálé változattal.



A swatchokon jól látszik, hogy milyen kis 'nude' vagyis természetes.
Mindenkinek ajánlom, szinte minden alkalomra. Én majdnem minden nap ezt használom.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése