Artdeco eyeshadow base - TESZT

Hála a Mol mostani pontgyűjtő akciójának - ahol néhány pontért kedvezményesen lehet hozzájutni artdeco termékekhez - meg tudtam venni a szemhéjpúder alapozót.
Először is, kicsit az akcióról. Ide kattintva megnézheted mi mindenhez, hány pontért tudsz hozzájutni. Nem csak artdeco, hanem a babyliss termékek is részt vesznek az akcióban. Az akció január 14-ig tart, úgyhogy érdemes igyekezni! Minden elköltött 2000 forint után jár egy pont, amit be kell ragasztani a töltőállomásokon megtalálható pontgyűjtő füzetbe. Így akár a bolti ár töredékéért vehetjük meg ezeket a termékeket.

Akkor lássuk a kis szemhéjpúder alapozónkat. Először meglepődtem, mert nagyob kiszerelésre számítottam. Az egész 5 ml-es, a doboza pedig 3*3*3 centis. Hozzá kell tenni, hogy a bolti ára 2500 forint lenne, míg a Mol akciójában csak 1000 forint.

A tégelye nagyon aranyos, kis duci alakú. A legkisebb táskában is elfér, bár nem tudom ki akar magával cipelni egy szemhéjpúder alapozót. 


A színét angyon jól eltalálták, szerintem a legtöbb ember bőtónusához illeszkedni fog. De ha nem, az sem baj, hiszen úgyis rámegy még a szemhéjfesték is. Az állaga is nagyon jó, krémes és könnyen felvihető akár ujjal is.
És persze ami a legfontosabb, nagyon szépen megélénkíti a szineket, amiket rajta használunk, igazi csodát művel. Ráadásul nem engedi felgyűlni a festéket a szemráncokban.
Nagyon megéri lecsapni rá ebben az akcióban.

A sminkmárkák között alig néhánynak van szemhéjpúder alapozója. Az artdeco a legdrágább, ezt követi az alverde és végül az essence szemhéjpúder alapozója. Az essence-ről hamarosan olvashattok tesztet is.
Nektek van valamelyik márkától?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése