Essence új trendkiadás - Crystalliced

Csípős, hűvös idő, táncoló hópelyhek, jégkristályok az ablakon... Ez az, amiért szeretjük a telet. Az új 'crystalliced' trendkiadással az essence elkapja a természet rezdüléseit 2012 januárban és februárban. Ez minden jégkirálynő szívét megdobogtatja. Csinos, pasztell árnyalatok, csillogó hatások és szuper textúrák teszik a telet az év legszebb évszakává - legábbis ami a sminkedet illeti.



Folyékony szemhéjfesték

Jeges tekintet, baby! A folyékony szemhéjfesték négy lenyűgöző téli színben biztosítja a lélegzetelállító szemsminket. Az ultra selymes textúrának köszönhetően finoman ás könnyen felvihető az ujjaiddal. A téli nap fényében megcsillannak a pigmentek, így a szemed fényesen fog csillogni. 4 árnyalatban lesz kapható: 01 It’s a Snow-Woman’s World, 02 Ice Eyes Baby, 03 Ice Crystals On My Window és 04 Iced Age Reloaded.

Folyékony hihgliter
Jégkirálynők, figyelem! Ez a folyékony highlither kötelező darabja a télnek. A csillogó krém elolvad az arcodon és a nyakadon, hogy biztosítsa a sugárzó kinézetet. A kis méretének köszönhetően magaddal viheted a bulikba, vagy ahova csak mész.


Jégvirág glitterek
Csillogtasd meg magad – a kellemes csillámporral arany vagy ezüst színben. A glitteres csillám csodás hópehely-szerű csillogást ad a szemednek, szádnak és az arcodnak. Hűvös, de elég gyönyörű, hogy megolvassza a szíveket. Két színben: 01 frosted champaign és 02 diamond dust.

Szájfény
Három lenyűgöző pasztell szájfény árnyalat a végtelen stílus-összeállításhoz! A könnyű és csillogó textúra az ajkaidnak csábító csillogást és minden gondoskodást megad, amire a hidegben szüksége van. 3 árnyalatban: 01 it’s a snow-woman’s world, 02 diamond dust és 03 ice crystals on my window.


Körömlakkok
Most tökéletesen fel leszel szerelve a következő hógolyózásra! Öt különleges körömlakk bitosítja a magas-fényű befejezést. Csillogó hatás, hosszantartó formula és jó fedés biztosítja hogy a körmeid ne csak ellenállóak legyenek, hanem a figyelmet is rád irányítsák. 5 színben: 01 it’s a snow-woman’s world, 02 ice crystals on my window, 03 iced age reloaded, 04 ice eyes baby és 05 frosted champaign. Ahogy a neve is mutatja jól megy a szájfényekhez és a szemhéjfestékekhez.


Körömmatrica
Körömmatrica hópelyhekkel és jégkristályokkal úgy díszítik a körmöd, mintha csak igaziak lennének. Tökéletesen kiegészítik a crystalliced-szettedet és vonzzák a tekintet, főleg ha a crystalliced körömlakkokkal együtt használod.

Szempillaspirál topper
Minden a télhez: a szempillaspirál topperrel a jégkirálynők jeges csillogást varázsolnak a januárba – szó szerint! Egyszerűen vidd fel a pilláid végére hogy csillogást varázsolj a glitterekkel. Egy egyedi hópelyhes, jégkristályos kinézethez!

Hogy tetszik?
A kollekcióról tesztképeket itt találsz.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése