Essence új trendkiadás - Legeds of the sky

El akarok menni, el akarok szállni! Az új 'Legends of sky' kollekcióval az essence elképesztő magasságokba repít 2012 januárjában. Nem csa teljes szabadság a felhők fölött, hanem menő smink a pilótalányoknak. Új barna és khaki árnyalatok a szemedre, a szád és a körmeid szuperek egy kis retro hullámmal a hajadban. Éld át a kaland szellemét, és oszd meg a szerelem szabadságát a 40-es évekre emlékeztető essence trendkiadással.



Pirosító
Kérjük, kapcsolják be biztonsági öveiket, felszállunk! A legszebb kiegészítő egy kalandorlánynak, egy kis barackszín az arcán. Ez a púder pirosító finoman pirosítj a bőröd és textúrája légiesen könnyű. A friss és lenyűgöző kinézetért! Egy színben: 01 no better way to sky.


Szemceruzák
Utolsó hívás - a legkönnyebb és leglenyűgözőbb szemsmink az évszakban. Ez a ceruza duplán jó: egyik vége szemfesték ami csillogó amit kiegészít a vékonyabb, ami hosszantartó tusként használható. Az eredmény: olyan csodás szemek, hogy az egész világ szárnyalni fog. 3 színben lesz kapható: 01 biplane’s flight, 02 like leo’s pilot jacket és 03 i am a viator.



Körömlakkkok
Nem számít, hogy messzire repülsz-e vagy csak egy kis időt töltesz a levegőben - a legendás, hosszantartó körömlakk kibírja a legnehezebb manővereket is. A színek a khakihől a barackig jó fedést biztosítanak, úgyhogy ez a körömlakk minden rekordot megdönt a divat terén. 6 színben: 01 i wear my flying goggles at night, 02 like leo’s pilot jacket, 03 i am a viator, 04 no better way to sky, 05 take my red way és 06 flying higher.


Rúzsok
Krémes állag és illat, minden egyben. Ez a két ellenállhatatlan rúzs gyöngy árnyalatokban a légteret kifutóvá változtatja. Így minden pilótalány megmutathatja a csodás stílusát, még a legviharosabb időben is. 2 színben kapható: 01 i am a viator és 02 flying higher.


 
Paletta
Nyolc legendás szín - csak erre van szükséged a tökéletes retro stíluhoz. A technika találkozik a trenddel, - amikor a külömböző szemhéjfestékek a gyöngyházfényűtől a mattig - a kreatív stylistok kezében. A praktikus ecset biztosítja a tökéletes felvitelt és könnyűvé teszi a tökéletes befejezést a szemhéjadon. Csodás fémdobozban érkezik, egy színkombinációban : 01 from zero to hero.
Gyűrű
Mindenképpen szükséged van erre a kiegészítőre, ha magadra akarod vonni a cuki pilóták figyelmét. És egy nőies 'Viszlát!' a kapuknál: a szuper gyűrű tökéletesen kiegészíti a 'legend of sky' kollekciódat. És hála a gumis pántnak minden pilótalányra jó. 01 stretch me if you can.

Hogy tetszik?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése