Essence új trendkiadás - Circus circus

Ki nem emlékszik az izgalmas látogatáskora a cirkuszban? Az akrobaták, vicces bohócok és lenyűgöző varázslók voltak az est fénypontjai a cirkuszban. De 2011 decemberében és 2012 januárjában az essence 'circus circus' kiadása lesz a porond igazi sztárja. Az extravagáns körömmatricáktól a varázslatos hölgyeknek, a szájfényekig a kötéltáncosoknak, vagy csábító parfüm a porondmesternek a 'circus circus' trendkiadás biztosan izgalmat hoz a télbe és a bulikba. Tehát köszöntsük a porondon az essence új 'circus circus' trendkiadását!



Száj(fedő)fényNem, ez nem varázslat! A szájfény praktikus tubusban érkezik, és minden szájfénynek vagy rúzsnak különleges gyöngyház és csillogó fényt ad. Egyszerűen paskolj egy az ujjad segítségével egy kicsit az ajkaidra az igazi wow-hatásért. Egy színben: 01 it’s magic.



Highliter púder
Tapsot a tökéletes kinézetért! A highliter púder nem csak a bőröd világosítja , hanem a szemeidet is. A csillogás kiemeli az arcod, a nyakad és a dekoltázsod. Tökéletes a fináléhoz a cirkuszi arénában. Egy színben: 01 it's magic.

Körömlakk
 Készülj az év szenzációjára! A két színű körömlakk az fellépés csúcspontja lesz. Nem számít hogyha csak az egyiket viszed fel vagy egymásra mindkét réteget - ezek a körömlakkok biztosítják, hogy te légy az év fő attrakciója. Négy, egyméshoz tökéletesen passzoló kombinációban: 01 my sparkling acrobat, 02 don’t feed the tiger, 03 applause applause and 04 cotton candy.


Körömmatricák
Azt hiheted, hogy ebben van egy kis varázslat...mert ezek a körömmatricák szenzációs külsőt kölcsönöznek a körmeidnek. Mintha most jöttél volna a műkörmöstől. Most egyszerűen begyűjtheted a bókokat, csak ragasztd fel őket a körmeidre! Két típusban elérhető: 1 come in, one and all! and 02 big top.
Eau de toilette
Minden műsornak megvan a maga sztárja. Ennek a trendkiadásnak ez a parfüm, gyönyörű csomagolásban. Ez a csábító illat kiegészíti a buli-szettedet, hogy az álmaid valóra válhassanak.
Ha nem elég ebből az isteni illatból,  és mindenhova magadal szeretnéd vinni, örülni fogsz, hogy egy praktikus kis verzióban is elérhető. Így bárhova utazol, magaddal viheted.



Neszesszer
Mit ér az oroszlánidomár az ostora nélkül? Vagy a cirkuszigazgató a kalapja nélkül? Vagy a bűvész pálca nélkül? Pontosan! Egy stíluskirálynőnek szüksége van a neszesszerére! Ez az arany, csillogó kistáska tökéletes hely ahhoz hogy mindig magadnál tartsd a kedvenc sminkedet ebből a kollekcióból. Így mindig fel leszel készülve a nagy belépődre.



Szemhéjpúderek 
Hogy biztosan megmaradjon a sminked, ne csak a cirkuszi lámpák kereszttüzében: a hosszantartó és erősen pigmentált szemhéjpúderek biztosítják az intenzív színeredményt, bármilyen alkalomra. 3 színben: 01 it’s magic, 02 raise the curtain for… and 03 my sparkling acrobat.

Folyékony szemhéjtus
Az új folyékony szemhéjtus két színben kapható, hogy garantálja a felhőtlen előadást. A vékony ecsettel olyan vonalat tudsz húzni, ami megérdemli a tapsvihart. 2 színben: 01 it’s magic and 02 my sparkling acrobat.



Szájfény
Abrakadabra! Két elegáns színben, hosszantartó, ellenállhatatlan csillogást ígér - varázspálca segítsége nélkül. 2 színben: 01 applause, applause and 02 my glammy acrobat.


Hogy tetszik ez a kollekció?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése