Essence új trendkiadás - Soul sista

'Hey sister, go sister, soul sister, flow sister!' A dolgok klasszá, őrültté és lazává válnak, amikor az essence bemutatja az új trendkiadását a  'soul sista'-t. A nyári érzés és a 70es évek stílusának ügyes kombinációjából jelenik meg a sun club neve alatt, 2012 március közepétől áprilisig. Csodás, nyárias bronzok keverednek aranyos sárgával, erős rózsaszínnel és kékes árnyalatokkal hogy a diszkó korszakra emlékeztető színes kinézetet kölcsönözzön Neked. A smink, ami nyári hangulatot ad! Készülj hogy homlokegyenest mész a strandra a kedvenc barátnőddel!




Szemhéjpúder paletta
 Kapd el a ritmust! Ez a szemhéjpúder paletta két kombinációban kapható, nyolc hosszantartó színnel, amik biztosítják a napsütötte kinézetet már tavasszal! A hozzá járó applikátornak és a praktikus, kicsi méretének köszönhetően ez a paletta nagyon táskabarát. 2 verzióban: 01 hey sista soul sista and 02 call it boogie.
Csillámos szemhéjtus
Csillám, lányok! Ez a csillámos szemhéjtus sötétbarna és vízkék színben kapható, és csodás, csillogó szemeket ad a bulizós lányoknak. A csodás stílust garantálja az éppen megfelelő applikátor. Két színben: 01 james's favorite brown and 02 diving @ swimming pool.

Szájfény
Napsütötte ajkak!A puha, krémes szájfény lélegzetelállító, csillogó hatást ad ajkaidnak és hidratál is. Egyszerűen nélkülözhetetlen a tökéletes (nyári) stílushoz! Két hosszantartó, csodás csillogású árnyalatban: 01 shake your booty and 02 lounge chair affair.

Folyékony bronzosító
Ez a finom bronzosító folyadék napsütötte kinézetet ad a bőrödnek a csillámos összetevőivel a csodás barna bőrért. És szuperpuha érzés az arcodon és a nyakadon is! Egy színben: 01 shake your booty.
Bronzosító púder
Érzed a szín érintését? A matt púder, világos arany csillogással természetesen barna kinézetet ad az arcodnak és a nyakadnak. A szuper mintás kialakítás minden reggel behozza a nyarat a fürdőszobádba. Egy színben: 01 shake your booty.
Púderecset
 A tökéletes pár - nem csak a soul sista bronzosító púderhez. Mindegy hogy por vagy kompakt púderhez használod, ez a szuper puha kabuki púderecset illik minden púderhez és biztosítja a tökéletes felvitelt. Egy fajta: 01 70ies hair style.
Körömlakk
Szinezd ki az életed! Az öt csodás körömlakk felébreszti az életkedved. A finom csillogásukkal, úgy fogsz csillogni mint egy diszkógömb, amikor elmész bulizni. Tehát már csak egy kérdés maradt megválaszolatlanul: 'where are my soul sistas? let me hear y'all flow sistas!' Kapható: 01 chilled orange, 02 james's favorite brown, 03 lounge chair affair, 04 totally retro nude and 05 mojito green.

Új tűnik, idén essencéknél korán jön a nyár, engem az se zavarna ha nálunk is korán jönne. A kabuki ecset nagyon aranyos, a paletták se rosszak. Majd meglátjuk, milyen lesz élőben.
Aki nem érti a soksok idézetet a leírásban annak itt a szám, ami szerintem az egészet inspirálta.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése