Essence új trendkiadás - Season of extremes

Az unalom a tegnapé, 2012 tavasza extrém lesz - extrémm színes! A "season of extremes" körökmlakk trendkiadásban az essence egyesít két trendi színkülönlegességet, 2012 márciusában. Az élénk színeket kombináljuk a natúr árnyalatokkal, hogy egészen egyedi színélményt alkossunk. Mindegy, hogy csillogást, gyöngyházfényt vagy sápadtságot szeretnél, a körmeid mindenképp igazi színt kapnak. Egy dolog biztos: a kreativitásodat nem hátráltatja semmi. Extrém egyedi és extrém menő!



 Körömlakkok
A season of extremes körömlakk mindent megad egy színimádó lánynak, amire csak vágyhat. A színek :választéka hatalmas, vibráló tónusoktól, a visszafogottakig, a hangulatodtól függően. Négy élénk színben: 01 little miss bright, 02 on the bright side, 03 pimp my bright and 04 bright alert! és négy natúr árnyalatban: 05 nude or what?, 06 the nude the better, 07 nude rules! and 08 did someone say nude?
Kétvégű körömlakk
Az extrém kreativitás: a két színű körömlakk a szenzációs színhatásokra fókuszál. A két árnyalatot felviheted egyenként és egymáson is, hogy egy harmadik, új színt kapj. Sárga és pink illetve natúr árnyalatok és csillogás - ez m:indent leír! A körmeid biztosan magukra vonzzák a tekinteteket. Három színes kombinációban: 01 it's two bright, 02 brightsmates and 03 we are all bright és három visszafogattabb párosításban: 4 just the nude of us, 05 team nude and 06 my best nude friends and me.


Úgy tűnik, a circus circus-beli dupla körömlakkok visszatérnek. Én nem bánom, bár a színesek közül csak a kék-drapp tetszik. Kicsit furcsa, hogy a nagyon vad és a nagyon natúr színeket egy kollekcióba tették, de így legalább mindenki talál magának tetszőt. Remélem behozzák!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése