Essence új trendkiadás - Marble mania

Trendi, csavart és nagyon menő: különleges márvány minta inspirálta az essence új 'marble mania' trendkiadását, ami 2012 márciusában és áprilisában kerül a boltokba. A márványos színek és a különleges textúrák kedvelői várhatják a több-dimenziós hatásokat. Szempillaspirál, szemhéjpúder vagy szájfény - a márványos minta biztosan lenyűgöző! Több szín keveredik eggyé, hogy egyedi kevert-márványos kinézetet adjon - tavasz van!



Szempillaspirál
A szempillaspirál a mindenképpen-kell effekttel! Az ultra fekete és ezüst csillogás és a kefe ami csodás, elsöprő pillákat biztosít. És a márványos, átlátszó üveg biztosan odavonzza majd a tekinteteket. Egy színben: 01 michael's black or silver.

Szemhéjpúder
Intenzív, élénk színek, több-dimenziós hatással: a szemhéjpúder háromszoros márványozással és a gyöngyházfényű pigmentáltság garantálja a wow-hatást. Szuper márványos hatása van ezeknek a szemhéjpúdereknek, és a megfelelő színt adja szárazon vagy akár nedvesen felvive. Három színben: 01 seriously mixed up, 02 let's get twisted and 03 swirl it, baby!

Szájfény
Márványos csillogás - a csodás ajkakért! A márvány hatás csábító kinézetet ad és egy színné olvad, amikor felviszed. Csillogó, ellenállhatatlan hatás. 2 színben: 01 coral whirl and 02 peach and mix.

Pirosító
Kész vagy a márványos stílusra? Még nem. Mi hiányzik? Egy lenyűgöző pirosító a friss, vibráló kinézetért. Egy érzéki befejezés mindenkinek, négy gyönyörű rozé színben. Egy változatban: 01 swirlpool.

Körömlakk
Négy trendi szín csodás fényt ad a körmeidnek. Biztos hogy mindenki megtalálja a magának valót; hangulathoz és ruhához illően. A marble mania körömlakkok ideálisak ahhoz, hogy márványos mintát készíts velük a köröm-művész szettel. 4 színben: 01 raspberry swirl, 02 who is mr. brown, 03 silver twister and 04 peaches.
Köröm-művész szett
Végtelenül sok köröm-mintát készíthetsz ezzel a köröm-művész szettel. Tartalmaz: egy profi ecsetet, két profi szivacsot és két fapálcikát. Az ecset ideális az egyedi vonalak, csíkok és pöttyök készítéséhez, az ultra vékony végével. A profi szivacsok jók a márványozás kialakításához - most már nagyon egyszerűen megcsinálhatod az otthonod nyugalmában. Semmi sem akadályozza a kreativitásod és biztos hogy jól fogsz szórakozni. A köröm-művész szett egy praktikus, zipzáras tartóban érkezik, tanácsokkal, hogy hogyan készíts márványos körmöket. Egy csomagban: 01 mix 'n' nail style.


Nekem nagyon bejön ez a márványos stílus, az összes termék szuperül néz ki ezzel a 'keveréssel'. Kicsit talá hasonlít a colour&shine szemhéjpúderekhez. Viszont az abszolút tuti a köröm-művész szett, muszáj lesz megvennem.
Neked hogy tetszik?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése