Catrice limitált kiadás - Coolibri

Fantasztikus és színes – kicsi, erős szárnyaival lelkesen csapdosva száll az egzotikus virágok fölött: a kolibri, egy picike madár élénk, színes szárnyakkal az Amazonas esőerdő mélyén. Ez a misztikus környezet és a lélegzetelállító színek adták az inspirációt a kontrasztos és divatos színekhez, melyekből a 2012-es nyári szezon kifutósminkjei felépültek intenzív, élénk színekkel – és ez tükröződik a CATRICE “Coolibri” Limitált Kiadásában. 2012 júniusában és júliusában napsárga és gazdag zöld árnyalatok, hűvös türkizkék, meleg narancsos-piros és friss pink repítenek el az Amazonas irizáló színvilágába. Erős színek állnak kontrasztban a lágy textúrákkal – minden tekinteted vonzani fognak majd szemeid és körmeid, melyet puha, finom ajkaid hangsúlyoznak. Az ideális smink nyárra – magával ragadó, könnyű és sugárzóan szép!



Szemhéjpúder toll


Az extrém hosszan tartó szemhéjpúder ceruzák négy magasan pigmentált színnel repítenek el az Amazonas világába. A lágy metálos fény azt az effektet adja sminkednek, mint amikor a kolibri szárnyain megcsillan a napfény. A lekerekített forma és a visszahúzható toll a lágy textúra pontos felvitelét teszi lehetővé a színek intenzitásával. Kapható 01 Precious Nectar, 02 Birds Flying High, 03 Virgin Forest és 04 Exotica árnyalatokban.

Szemkihúzó toll
Az őserdő fái között szikrázó napsugarak adták az inspirációt a Golden Glow szemkihúzó tollhoz. Köszönhetően a fénylő arany magas pigmentációjának, sminkednek különösen elegáns és intenzív nyári frissességet kölcsönöz. A folyékony textúra apró, fénylő pigmenteket tartalmaz és a puha ecsetnek köszönhetően könnyű a felvitele. Egy finom vonal a szemhéjadon elég a felejthetetlen megjelenéshez! Egy színben: 01 Precious Nectar.

Szájfény
Édes virágok, a kolibrik legnagyobb kísértése – lehetőleg csodálatosan friss és nyári színekben. Könnyed, félig áttetsző textúrájával és finom színével a Szájfény Nektár népszerű vizes fénybe vonja ajkaid, melyek finom puhák lesznek.
Kapható 01 Birds Flying High, 02 Feathery Pink, 03 Gorgeous Blossom és 04 Exotica színekben.

Színmegújító ajakbalzsam
Frissülj fel! A selymesen puha ajkak abszolút kötelező darabjai a szezonnak a tökéletes szájfénnyel és rúzzsal. Ezért ajánljuk a krémes, hosszan tartó Színfrissítő Ajakbalzsamot, mely ápolja ajkaid! A csúcs: ez a balzsam reagál ajkad pH értékére és természetes, lágy piros színbe vonja. A finom tinta lány, friss külsőt kölcsönöz – bármikor.

Zselés arcpirosító
A zselés arcpirosító biztosan a kedvenc 2in1 terméked lesz ezen a nyáron! Könnyű, folyékony, zselés állagának köszönhetően szabályozhatod, milyen élénk legyen a szín, mikor megadod vele arcod üdeségét. De ez a gyönyörű piros nem csak az orcáidon néz ki nagyon jól – ajkaidnak is hosszan tartó piros színt kölcsönöz! A praktikus tégelynek köszönhetően könnyedén felviheted ujjaiddal is. 01 Abloom színben.

Körömlakk


Hosszan tartó textúra, tökéletes fedés a legélénkebb Coolibri variációkban! Magas fény csillámmal vagy anélkül – ezek az élénk körömlakkok elhozzák neked az összes egzotikus árnyalatot. 
01 Birds Flying High, 02 Twist Of Lemon, 03 Abloom, 04 Exotica és 05 Virgin Forest színekben.

Nekem nagyon tetszenek ezek a színek, Nektek?

3 megjegyzés:

  1. A szemkihúzó toll tetszik a legjobban, de arra kékes szájfényre vagyok a legkíváncsibb. Jó pofa az egész kiadás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kék szájfény tényleg érdekes, kíváncsi vagyok, mennyire lesz kék.

      Törlés
  2. Az ajakbalzsam nagyon tetszik, de a körömlakkokba beleszerettem *-*

    VálaszTörlés